miercuri, 4 mai 2011

Vila Orizont - Eforie Nord

Vila Orizont, situata in Eforie Nord, zona Steaua de Mare, la 300 de m de plaja, va ofera atat posibilitatea relaxarii cat si aceea de a va bucura de principalele atractii ale zonei.

Vila este impartita in 2 apartamente, cu intrari separate, fiecare apartament avand : • 2 camere dotate cu televizor, antena satelit si internet, 2 bai (inclusiv masina de spalat) si bucatarie complet utilata (frigider, aragaz, cuptor microunde).
Curatenia si ospitalitatea sunt la ele acasa la Vila Orizont - Eforie Nord, iar spatiile de cazare sunt mari (20 mp). Vila dispune de terasa spatioasa (50 mp), de pe care turistii pot respira briza marii sau isi pot petrece o seara linistita in compania prietenilor sau a celor dragi. Pentru toti oaspetii nostri masa se poate servi atat in interior cat si in exterior in gradina, sau la umbra terasei. Curtea este dotata cu gratar/ barbeque. Parcarea este asigurata in curte.
Camerele se elibereaza la ora 9:00, iar Cazarea se face la ora 10:00. Accesul la supermarketuri, banci, transport sau entertainment este facil, la cateva minute distanta de vila.
Prin raportul excelent pret/calitate, dotarile si ospitalitatea desavarsita, Vila Artei - Eforie Nord, este o alternativa reala.
Pentru cei interesati sa cunoasca frumosul adanc al Marii Negre organizam scufundari de agrement cu instructor profesionist, sau plimbari cu salupa si/sau skyjetul.

Un comentariu: